Ο Ιατρός

Καμπάκης Γεώργιος

 Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1963 όπου και τελείωσα το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια φοίτησα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ελευσίνας απ’ όπου και αποφοίτησα το 1981. Την ίδια χρονιά, κατόπιν εισιτηρίων εξετάσεων, εισήχθην στο Ιατρικό τμήμα της Σ.Σ.Α.Σ. Το 1987 ορκίσθηκα ιατρός του Α.Π.Θ. και μόνιμος Ανθυπίατρος του Στρατού Ξηράς. Από τον Σεπτέμβριο του1990 έως τον Αύγουστο του 1994 ειδικεύτηκα στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στις  Οφθαλμολογικές κλινικές του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. και του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γ.Π.Ν.Θ». Τον Οκτώβριο του 1994, απέκτησα τον τίτλο ειδικότητος της Οφθαλμολογίας. Υπηρέτησα, μέχρι το 2007, ως Επιμελητής της Οφθαλμολογική κλινικής του 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

    Από το 1994 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο, που από το 2002 βρίσκεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκής, έως και σήμερα. Παράλληλα διατηρώ 2ο ιδιωτικό ιατρείο στον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Μέλος Οφθαλμολογικών Εταιρειών, όπως:

Έχω συμμετάσχει σε Ελληνικά και Διεθνή Ιατρικά και Οφθαλμολογικά Συνέδρια ως ομιλητής και ως ακροατής.

Έχω συμμετάσχει στην εκπόνηση πολλών Οφθαλμολογικών εργασιών που έχουν ανακοινωθεί σε ιατρικά και οφθαλμολογικά συνέδρια ή έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά και οφθαλμολογικά περιοδικά .

Γιατί να μας επιλέξετε

Σύγχρονο Οφθαλμιατρείο

Εμπειρία και Γνώση

Ευχάριστο Περιβάλλον

Φιλικο για Παιδια